—Valokuvia Väinön elämästä tulee esille myöhemmin.
Photogalleries are coming later.
.
—Väinöstä on elävää kuvaa tarjolla hyvin niukalti. Criticalpast tarjoaa tämän pätkän . Se on mitä ilmeisemmin kuvattu Wienissä 1930-luvun jälkipuoliskolla.
Toisena oleva Archivio Storico Lucen videopätkä on Wienistä päivältä 23.12.1936.
Jatkosodan ajalta löytyy puolustusvoimien katsauksista materiaalia, joissa Väinöä on kuvattu Miinapajalla omaa osuuttaan suorittamassa maamme puolustamisessa. Otokset ovat DVD:llä "Jatkosodan katsaukset II, katsaus 47: Laivasto valmistautuu uuteen iskuun".(kava.fi). Ostettavana kaupoissa.
There are only a few videos about Väinö. One of them can be seen on Criticalpast . It has probably been filmed in Vienna in late 1930s.
This another video from 23.12.1936 at Vienna can be seen on Youtube.
In dvd-collection: Jatkosodan katsaukset II disk 1, Väinö can be seen working at mine factory during the second world war. ID 862732 (www.kava.fi) (www.finnkino.fi).
—Helsingin Sanomat keräsi yleisöltä Väinöön liittyvää materiaalia vuonna 2004 ja julkaisi ne Kuukausiliitteen artikkelina Jättiläisen jäljet . Muutamissa näistä kertomuksista on selviä tiedon vääristymiä ja väärinmuistamisia, niin kuin aina tulee, kun muistellaan vuosikymmeniä sitten sattunutta hetkellistä tapahtumaa. Niissä on myös sotkettu Väinöä ilmeisesti Reino Rutaseen, joka vaikutti pääosin Viitasaarella.
The main Finnish newspaper, Helsingin Sanomat gathered information about Väinö in 2004 and published it as an article Traces of Giant .Some of these stories have obvious mistakes, which is very common when people try to describe something that happened several decades ago.
- Väinöstä on tehty kaksi elokuvaa, joista tässä yhteydessä ei ole tekijänoikeussyistä esittää näytettä.
- Pekka Elomaa: Terveisiä Suomeen ( alunperin: Jättiläinen) 1983
- Jani Peltonen: Pitkä Mies 2010.
- Väinöstä on jäänyt jälkipolville yksi ainut lyhyt ääninäyte. Se on Ruotsin radion omaisuutta, enkä ainakaan vielä voi sitä tähän liittää.